És íme holnap koncertóóóó... Igen bennem van a para mert tavaly Szeptember 3.a óta nem léptünk fel és hogy is mondjam.. PARÁZOM!!! Szokásaimhoz híven fogok felkészülni az estére de azért nem viszem túlzásba mert két koncert lesz egy este alatt amiben gitározom és énekelek ráadásul egy óra szünettel.. De tereljük kicsit a dolgokat. 

Minap láttam egy videót és elgondolkodtam hogy a Magyarországi viszonyok pro-kontra képet mutatnak külföldhöz képest. A szegénység nagyobb de a "tüntetéseink" békésebbek mint pl a görögöknél. Belegondolva nem a legbiztonságosabb az éjszaka (sajnos múlt pénteken egy barátomat a Blahán szét verték) és nem mehetünk el otthonról úgy hogy ne féljünk hogy valaki betör hozzánk (a házunkban ez rendszeres), de belegondolva még is csak normálisan tudunk közlekedni ha ismerjük a várost. Nincsenek napokig tartó véres tüntetéseink (nem mintha kellene!!!). Sorolhatnám a dolgokat de felesleges lenne mert ti magatok is tudjátok...

Nos a mai napra talány ennyi elég lenne és azért nem kell meg ilyedni mára is kaptok zenét de mára valami zúzósabbat. :) 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agothokesegyebbkirekesztetstilusok.blog.hu/api/trackback/id/tr334589141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása