Ma elolvastam egy blogger irását és mondthatni értem a szerelmi problémát, na jó persze nem annyira részletesen de azt hogy mit érezhet... Tudom a laikusok most nyögnek hogy "dehogy tudja..." de felhívom a figyelmet a korábbi bejegyzésekre. Nos ez a hét sem volt unalmas hiszen sokmindennel töltöttük párommal. Jut is eszembe!!! Párom, nevezzük öt mondjuk... Mondjuk... hmmm... KESzL-nek (Kamara Erdei Szerelmes Lány) <-- Ennek nem mesélem el a sztoriját... BOCSI :D 

Na KESzL-el 8-9 éve ismerjük egymást is csak hogy a kételyek egy részét eloszlassam igen nős leszek hamarosan szóval hölgyek urak gyorsan szervezzétek a legény búcsúmat :P De komolyra fordítva a szót sok minden van jelenleg a fejemben... OUT OF MY HEAD!!! Nem is tudtam aludni sokat emiatt meg fáj is eléggé renddesen. Magányosak azok az éjjelek mikor egyedül kell lennem éás kicsit nosztalgiás a parkoló öri korszakra :) de rég is volt az már :)

Kéne egy kávé de még elötte eztet befejezem :) Na hogy megvettük az esküvői ruhát és már kinéztük az időpontot és a helyet is. Terveink szerint magára a szertartásra 25-35 embert hívnánk de a lagziba ( nagy részt anyagi hiányok miatt ) csak 15-20 ember lenne hivatalos. Tudom ez bunkon hangzik meg minden de sajnos nekünk esik a legrosszabban hogy ily kevésnek tünö emberből is válogatni kell... de megtettük és reméljük nem lessz sértődés belőle. Igazából túlsok mindent még nem árúlhatok el de idővel ujjab puzzle darabokat rakok ki de addig is itt egy kis zene :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agothokesegyebbkirekesztetstilusok.blog.hu/api/trackback/id/tr574062939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása