ordog.gifÉs ím egy téma ami igen csak érdekes. Bizalom a neten. Ma rám bízta valaki az accját egy közösségi portálon és azért eléggé megterhelő hogy csak bizonyos alkalmazással kell foglalkoznom de mind eközben villog a jelző hogy ennyi majd ennyi majd ennyi a bejövőlevelek/értesítők. Eléggé furcsa hogy az embernek mekkora tehet tud okozni hogy ne nézze meg mert azért ha valaki fontos akkor szeretne az életébe látni, jó nem annyira hogy nagyon de jobban mint amennyit a fél biztosít mert az ember nem képes bízni senkiben. Azt mondja bárki hogy ez nem igaz? Hány emberben bízott már meg bárki és hányszor derültek ki fél információk majd később egészek lettek... Néha érdekes hogy a bizalmatlanság kis ördöge és a becsület nagy páncélos lovagja mekkora harcot tudnak vívni és igen győz a páncélos! De mi van ha a kis ördög győz? Mi van ha "kutakodni" kezd? 

Hát abból eléggé nagy bajok lesznek mindig...

Másik téma. Az ember tűrő képessége és a találékonyság...

Ma reggel eléggé hideg volt mikor felkeltem nem is tudtam rendesen aludni emiatt de leküzdöttem mert paplan takaró kombóval minden átvészelhető :) Na jó nem mindenre mert csak a hideget mert egy vulkánba zuhanást pl nem igazán lehet vele átvészelni... XD Sajnos ez a munka helyemen nem adatik meg és éjjel eléggé hideg van... Valószínűleg egy fütötestet fogok hordozni a gatyámban :/ Az eléggé sokat segítene XD

Nah majd jelentkezek még de most go meló :P

A bejegyzés trackback címe:

https://agothokesegyebbkirekesztetstilusok.blog.hu/api/trackback/id/tr544830523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása